Hoofdwoning

The "mas" - een oude watermolen daterend uit het einde van de 18 de eeuw, later omgebouwd tot wijnbouwexploitatie en zijderupsenkwekerij - is volledig en met smaak gerenoveerd in 2002.

Het grote stenen huis biedt nu 1.000 m² woonruimte, verdeeld in 5 ruime flateenheden voorzien van alle comfort.

In de binnenplaats vindt u een cirkelvormig zwembad (8 m diameter) beveiligd door een elektronisch alarmsysteem en dagelijks onderhouden door de bewakers die het hele jaar door ter plaatse wonen. Daarrond is een betegelde terras aangelegd en een overdekte pergola met tuinstoelen.

Groot schaduwrijk park beplant met laurierbomen, cipressen, steeneiken, pijnbomen, olijfbomen, palmbomen en eeuwenoude moerbeibomen. Picnictafels en kinderspelen. Gratis tuin- en ligstoelen in de tuin en rond het zwembad.

Moulin Neuf, 'de' bestemming voor vriendengroepen en familiebijeenkomsten.

U kunt er als individuele vakantieganger verblijven, alsook met een grote familie of een groep vrienden die samen wensen te zijn, sommige maaltijden samen te delen maar ook hun privacy te bewaren. Het is eveneens geschikt voor incentives of congressen : vergaderingen alsook einds- of feestdiners worden gehouden in de grote zaal en de deelnemers beschikken over privé logies.

Het gebouw telt een totaal van 5 zitkamers, elk met volledig ingerichte keuken, 9 badkamers met bad of stortbad, 12 wc, 14 twee- of driepersoonskamers + extra slaapmogelijkheden voor 5 volw. of 10 kinderen op divanbedden.

De grote zaal (100 m² + een mezzanine 50 m² met salon en haard met insert) gevend uit op pergola, terras en zwembad, is uitgerust met een semi-industriele keuken (met watergrill en 12 liter frietpan) geschikt om maaltijden voor 40 te bereiden.

Cocktails, huwelijken en feestmaaltijden kunnen er organiseerd worden.

Alle woningen zijn uitgerust met centrale verwarming en kunnen dus het hele jaar door bewoond worden.

Eenheid 1A

3 slaapkamers 57 m² voor 6 pers.

Deze drie kamers worden alleen samen met een andere eenheid verhuurd.

Eenheid 1B

Studio-mezzanine 74 m² voor 2 à 4 pers., gelegen op de 2de verdieping, met groot overdekt terras en zicht op de wijngaarden

Extra slaapmogelijkheid voor 2 kinderen of 1 volw. op divanbed (130) in de zithoek.

Eenheid 3

2 verd. appartement 125 m² voor 6 à 8 pers.

Gelijkvloers :

1ste verdieping :

Eenheid 4

Appartement 250 m² voor 8 à 10 pers. op 3 niveau's.

Gelijkvloers : grote ruimte 100 m² gedeeltelijk verlicht door 2 velux in het dak, met directe toegang tot de pergola en het zwembad ; in deze ruimte vindt u zithoek, eetkamer (mogelijkheid om 40 pers. samen aan tafel te zetten), ingerichte semi-professionele Amerikaanse keuken ; daarnaast hebt u ook 2 wc, elk met fonteintje, en een provisiekamer met wasmachine.

Langs een trap bereikt u aan de ene kant, een mezzanine met salon/bibliotheek en open haard (extra slaapmogelijkheid voor 2 kinderen of 1 volw. op divanbed 130) en aan de andere kant, een ruime slaapkamer met dubbelbed (160), een badkamer met bad en wastafel, een tweede badkamer met stortbad en wastafel en een aparte wc.

Langs een sculpturaal smeedijzeren wenteltrap bereikt u het derde niveau omvattend 3 slaapkamers elk met 2 éénpersoonsbedden (6 x 90) en wastafel + 1 badkamer met stortbad, wastafel en wc.

Eenheid 5A

Duplex appartement 117 m² + terras 28 m² voor 2 à 4 pers.

Gelijkvloers 57 m² : zitkamer met open hard, gescheiden door een laag muurtje van de ingerichte Amerikanse keuken en de eetkamer met schuifdeuren die toegang geven tot het terras met zicht op de tuin en de rivier.

Langs een binnentrap bereikt u de nachtruimte 50 m² met dubbelbed (160), wandkasten, openbadkamer met bad, stortbad, 2 wastafels, aparte wc. Extra slaapmogelijkheid voor 2 kinderen of 1 volw. op divanbed (130).

Eenheid 5B

Slaapkamer 22,5 m² voor 2 à 3 pers. gelegen op de tussenverdieping

Dubbelbed (160), extra slaapmogelijkheid voor 1 pers., wandkasten, badkamer met bad, wastafel en wc.

Deze kamer wordt alleen samen met een andere eenheid verhuurd.

Eenheid 5C

Studio 60 m² voor 2 à 4 pers. gelegen op de 2de verdieping

grote woonruimte met zithoek, eethoek (eettafel voor 8 à 10 pers.) en ingerichte Amerikaanse keuken ; langs drie treden bereikt u de nachtruimte : kamer met twinbedden (2 x 90) en wandkast, badkamer met stortbad , wastafel en wandkast, aparte wc. Extra slaapmogelijkheid voor 2 kinderen of 1 volw. op divanbed (130) in de zithoek.

N.B. Elke keuken is volledig uitgerust met oven, vitroceram kookplaten, dampkap, vaatwasmachine, koelkast, microgolfoven, koffiemachine, electrische friteuse, toaster, enz.

Top